Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@06:05:24 GMT

بازار کار اتحادیه اروپا ۵.۵ میلیون شغل را از دست داد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۷۹۳۳

بازار کار اتحادیه اروپا ۵.۵ میلیون شغل را از دست داد

‍‍‍‍‍‍

کاهش ۲.۶ درصدی اشتغال در اتحادیه اروپا که توسط «یورو استات» گزارش شد، نشان دهنده تاثیر عمیق همه‌گیری ویروس کرونا بر بازار کار این منطقه است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، بازار کار اتحادیه اروپا بیشترین کاهش را در سه ماهه دوم سال جاری میلادی ثبت کرد و تعداد شاغلین در این اتحادیه 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون نفر کاهش یافت.

 کاهش 2.6 درصدی نیروی کار در اتحادیه اروپا که در روز جمعه توسط «یورو استات» گزارش شد، نشان دهنده تاثیر عمیق همه‌گیری ویروس کرونا بر بازار کار این منطقه است. بسیاری از شرکت ها تعداد زیادی از کارکنان خود را اخراج کرده اند یا به مرخصی اجباری تحت حمایت دولت فرستاده اند.

 اداره آمار اروپا -یورو استات- اعلام کرد این کاهش اشتغال در منطقه یورو شدید تر بوده و تعداد شاغلین در این منطقه 2.8 درصد در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کاهش یافته است.

5.5 میلیون، نفر کاهش اشتغال در اتحادیه اروپا که 4.5 میلیون آن مربوط به منطقه یورو می‌شود، بیشترین کاهش اشتغالی است که از 1995 ثبت شده است. 209.1 میلیون نفر در پایان سه ماهه اول سال جاری میلادی در اتحادیه اروپا شاغل بوده اند که از این تعداد 160.4 میلیون نفر مربوط به منطقه یورو می‌شود.

 همه گیری ویروس کرونا اقتصاد منطقه یورو را درسه ماهه دوم وارد شدیدترین رکود تاریخ کرد. تولید ناخالص داخلی این منطقه 12.1 درصد نسبت به سه ماه قبل از آن کاهش یافت.

 از ماه مه، نشانه هایی از رونق اقتصادی در اتحادیه اروپا به چشم می خورد. صادرات از منطقه یورو در ماه‌های مه و ژوئن یک سوم افزایش یافته ولی همچنان 10 درصد کمتر از سال گذشته میلادی است.

 اقتصاد منطقه شمال اروپا وضعیت بهتری نسبت به سایر مناطق داشته و تولید ناخالص داخلی فنلاند و دانمارک بهتر از سایر مناطق اروپا بوده است.

اتحادیه اروپا محدودیتهای سفر به 11 کشور غیر عضو این اتحادیه را برمی‌داردبیکار شدن 15 میلیون نفر در اتحادیه اروپا طی 1 ماه

 تولید ناخالص داخلی فنلاند در سه ماهه دوم 3.2 درصد نسبت به سه ماهه اول کاهش یافت. کاهش تولید ناخالص داخلی دانمارک برابر با 7.4 درصد بود. ولی عملکرد هر دوی این کشورها بهتر از سوئد بود که اقتصاد آن بدون برقراری هیچ قرنطینه رسمی، 8.6 درصد کوچک شد.

 آلمان، اسپانیا، فرانسه و ایتالیا همگی شاهد بیش از 10 درصد کاهش تولید ناخالص داخلی در سه‌ماهه‌ دوم بودند. تولید در انگلیس بیش از 20 درصد در این سه ماهه کاهش یافت.

 اقتصاد هلند 8.5 درصد در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کوچک شد. همه‌گیری ویروس کرونا باعث کاهش شدید هزینه کرد خانواده ها و سرمایه گذاری تجاری در این کشور شده است.

 انتهای پیام/64

R7586/P/S7,85/CT10 بیشتر بخوانید... اتحادیه اروپا منبع دانش، فناوری و سرمایه گذاری برای چین افت ۵ درصدی مصرف گاز اتحادیه اروپا به دلیل شیوع کرونا قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... اتحادیه اروپا منبع دانش، فناوری و سرمایه گذاری برای چین افت ۵ درصدی مصرف گاز اتحادیه اروپا به دلیل شیوع کرونا پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ جزییات طرح سهمیه بندی بنزین سرانه خانوار/الزام دولت به خرید باقیمانده سهمیه سوخت مردم ۲ مخالفت شدید کشورهای اروپایی با تحریم های آمریکا علیه خط لوله گاز روسیه ۳ تولیدکننده بزرگی که زمانی کفش واکس می‌زد + فیلم ۴ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۲۴| پیش بینی رگبار ۵ روزه باران در برخی استان ها ۵ وزارت صمت را این روزها چه کسی اداره می‌کند؟ ۶ تصویب نصفه و نیمه حق مسکن کارگران؛ وزیر کار تذکر گرفت ۷ فروش اوراق سلف نفتی از یکشنبه آینده/ هر بشکه ۹۴۴ هزار و ۶۲۲ تومان قیمت خورد + سند ۸ فروش اوراق سلف نفتی وزارت نفت با مصوبه شورای سران متفاوت است مهمترین اخبار اقتصادی حذف متقاضیان طرح ملی مسکن در صورت عدم واریزی/ تاخیر ۱۲۰۰۰ متقاضی در واریز آورده اولیه سیل نعمت است یا نقمت؟ «علاج تحریم»|اتکا به توان داخلی راهکار اصلی تقویت اقتصاد است فروش اوراق سلف نفتی وزارت نفت با مصوبه شورای سران متفاوت است مهمترین اخبار تسنیم بیانیه سپاه پاسداران | توافق ننگین امارات و دولت جعلی صهیونیست‌ها بزرگترین خیانت تاریخی ضد آرمان قدس است روحانی: کرونا در بسیاری از استان‌ها روند نزولی پیدا کرده است/کنکور برگزار می‌شود دیپلمات روس: تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران با شکست سنگین مواجه شد واکنش ائتلاف الفتح به توافق ننگین با رژیم صهیونیستی؛ درخواست برای تحریم حاکمان امارات نامه نمکی به مردم ایران: الگویی بی‌‌بدیل از شور آمیخته با شعور حسینی ارائه کنیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: همه گیری ویروس کرونا تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا سال جاری میلادی سه ماهه دوم منطقه یورو میلیون نفر کاهش یافت بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲