Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:53:03 GMT

معلمان نباید مجبور به داشتن شغل دوم باشند

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۳۶۰۸

معلمان نباید مجبور به داشتن شغل دوم باشند

ایسنا/البرز نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان با بیان اینکه باید به معیشت فرهنگیان و معلمان توجه جدی شود، گفت: معیشت این قشر نباید طوری باشد که مجبور به داشتن شغل دوم باشند.

علی حدادی روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه در جلسه شورای آموزش و پرورش البرز ضمن اشاره به اهمیت آموزش و پرورش و تربیت نیروی انسانی کارآمد گفت: در البرز بیش از ۴۸۵ هزار دانش‌آموز و ۲۷۰۰ واحد آموزشی و ۲۴ هزار فرهنگی به عنوان معلم و مربی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حدادی با تأکید بر اهمیت آموزش و پرورش افزود: سند تحول بنیادین مهمترین حرکتی است که به زیرساخت‌ها توجه کرده است، اگر بخواهیم اهداف نظام جمهوری اسلامی به ثمر برسد باید نسبت به تحول بنیادین در موضوع آموزش و پرورش توجه داشته باشیم و این مقوله به زیرساخت‌های لازم در بخش نرم افزاری و سخت افزاری در آموزش و پرورش نیار دارد.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در ادامه با بیان اینکه باید به معیشت فرهنگیان و معلمان توجه جدی شود، گفت: معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد؛ معیشت این قشر نباید طوری باشد که مجبور به داشتن شغل دوم باشند.

وی با بیان اینکه تاکید ما در موضوع آموزش و پرورش این است که ضمن توجه به معیشت فردی در موضوع سرانه‌ها هم باید دقت و توجه شود گفت: یکی از مشکلات مدیران مدارس ما دغدغه سرانه‌هاست که چگونه باید تامین شود. همچنین در شورای برنامه ریزی و توسعه استان باید توجه ویژه‌ای به اعتبار و بودجه آموزش و پرورش شود.

حدادی در خصوص ظرفیت‌های قانونی برای بهبود اوضاع آموزش و پرورش هم گفت: در این بخش اگر نیاز است می‌توان قوانینی را حذف یا اصلاح و یا قوانین جدیدی تصویب شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص زیرساخت‌های ارتباطی مورد نیاز در بخش آموزش و پرورش هم ضمن تأکید بر حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در شورای آموزش و پروش هم اعلام کرد: ما در بخش‌هایی از استان با مشکلات ارتباطی مواجهیم به عنوان نمونه در نظرآباد از ۳۱ هزار دانش‌آموز ۲۸۰۰ دانش‌آموز به اینترنت دسترسی ندارند.

وی در خصوص اعتبار و بودجه عمرانی استان هم خاطرنشان کرد: برخی از مدارس ما  فرسوده است و به تخریب و بازسازی نیاز دارد، در بودجه باید به این موضوع و کمبود مدارس به خصوص در شهر جدید هشتگرد که مهاجرت زیادی دارد توجه شود.

حدادی به مشکلات بخش چهارباغ هم اشاره کرد و  با بیان اینکه پیگیر ارتقاء این بخش به شهرستان هستیم، گفت: در پیگیری‌هایی که از کمیسیون سیاسی دولت داشتم اعلام شد چهار وزیر باید برای ارتقاء این منطقه نظر مثبت داشتند که تاکنون دو وزیر و یک معاون رئیس جمهور نظر مثبت خود را برای ارتقای چهارباغ به شهرستان اعلام کردند. این بخش کمبود شدیدی در بخش آموزش و پرورش دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استانی سیاسی مجلس شورای اسلامی ساوجبلاغ نظرآباد طالقان علی حدادی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است